Selecteer een pagina

Ascensietechnieken

We zitten in de meest interessante tijd op Aarde, de Aarde in evolutie. Een bloedstollende thriller op het moment van het maken van deze online training. De uitkomst is weliswaar voorspeld, maar dat betekent niet dat wij niets te doen hebben. Zij die willen ascenderen naar een Vijfde Dimensie Aarde, zullen het werk moeten doen wat er voor nodig is. Dit zijn vooralsnog maar weinig mensen op Aarde.

 

 

q

Wat zijn de twee belangrijkste tijdlijnen nu op Aarde?

q

Hoe blijf je op de hoogst mogelijke tijdlijn, die van Ascensie?

q

Wat wordt er van mij verwacht, als ik mijn ascensieproces serieus neem?

q

Ik doe je deze kennis kado, in deze online video training. Dit is mijn bijdrage aan jouw ascensie!

Wat heb ik te bieden?

 

Over mij

Als eigenaresse van het spirituele café in Den Haag, ben ik al lang bezig met zelfontwikkeling. Ik heb me altijd anders gevoeld en viel vroeger vaak buiten de boot of werd aangevallen door mensen met veel duister in zich. Door me te verdiepen in de verschillende dimensies viel alles op zijn plaats en begreep ik waarom ik hier was gekomen en wat ik hier te doen heb. In een droom vroeg iemand mij: ‘wat is je thuisplaneet?’ en ik antwoordde: ‘Sirius’. Ik had er nog nooit van gehoord. Later viel alles op zijn plek. Ik deed veel sessies met mensen en bracht ze in een trance vooruit in de tijd en velen vertelden ook van Sirius te komen. Ik herkende een vergelijkbare energie. Niet de energie van Love & Light, zoals de Pleïaden dat hebben, maar eerder die van Love, Power and Wisdom. In Namasté Café heb ik veel mensen mogen helpen in hun Ascensie en bij hun spirituele ontwaken.
Deze training geef ik je kado, omdat Namasté Café zes jaar bestaat. Het zal niet voor iedereen zijn, maar wel voor hen die hun ascensie serieus nemen en het werk willen doen wat er voor nodig is.

Ira

 

 

 

Wie ben ik?

Ik ben Ira, eigenaresse van Namasté Café en heb zo’n oneindige schatkist aan kennis op holistisch, paranormaal en bewustzijnsgebied en heb vele studies gedaan om mijn kennis uit te breiden. Ik word er zo blij van om alles wat ik geleerd heb te delen. Ik ben steeds meer in de rol gaan staan van wat ik hier te doen heb, mijn dharma, en dat is kennis overdragen op het gebied van healing, spiritualiteit, esoterie en bewustzijn. Dat is het wat ik het liefste doe. Ik ben een soul-healer, ik kijk waar iemands ongelukkig zijn en emoties vandaan komen en ik ben in de loop der jaren een ‘master’ geworden in het beheersen van mijn mindset en emoties. Dat was voor mij zo ontzettend bevrijdend. Het is een noodzaak om op de 5D tijdlijn te blijven.

Don’t watch it burn. Move on to creating the new.

Lees HIER de ALGEMENE VOORWAARDEN

Namasté Café

Prins Hendrikplein 18 | 2518 JC Den Haag | 070-3698766 | info@namastecafe.nl