Selecteer een pagina

Herkenbaar?

Je weet dat er meer is tussen hemel en aarde. Je ontwikkelt graag je spirituele kant.

N

Je wilt graag je slapende Derde Oog en Pijnappelklier ontwaken.

N

Je wilt graag begrijpen wat de pijnappelklier is.

N

Je wilt je Derde Oog leren voelen.

N

Meer inzicht in jezelf krijgen.

N

Weten hoe je je zicht verbetert.

N

Je vindt het ontzettend gaaf om je leven weer een beetje magie te geven.

N

Je wilt je frequentie verhogen.

N

Je wilt jouw bewustzijn verhogen.

Maar hoe…?

q

Hoe kan ik mijn derde oog ontwikkelen?

q

Hoe word ik gevoeliger?

q

Hoe maak ik mijn leven weer magisch en opwindend?!

q

Hoe leer ik te zien wat voor anderen onzichtbaar is?

Zou jij ook graag willen leren hoe je meer ziet dan dat je tot nu toe zag?

Shifts maken door je bewustzijn?
Beseffen dat je geen ayahuasca nodig hebt?
Begrijpen hoe je eigen lichaam werkt?
Jezelf blijven ontwikkelen?

Wat heb ik te bieden?

Ik reisde in 2016 af naar India en leerde van een baba in de bergen deze unieke technieken. Inmiddels heb ik vele jaren ervaring met deze Derde Oog/Pijnappelklier oefeningen en buiten het feit dat het super gave oefeningen zijn, weet ik ook dat je er snel resultaat mee bereikt. Deze training is in Nederland en België uniek.  Ik weet dat je deze technieken niet zo snel ergens anders zult tegenkomen. Bij de één ontwikkelt zich de helderziendheid, bij de ander de heldervoelendheid, bij weer een ander de helderwetendheid. De oefeningen in deze training zullen je ogen gevoeliger maken, je trilling verhogen en je meer bewust maken van de multidimensionaliteit van jouw ziel. Bij mij hebben de oefeningen tot een verscherpte helderwetendheid geleid. Ik weet doordat ik iemands energie voel en zie. Ook heb ik veel meer inzichten gekregen in mijzelf. Met veel plezier heb ik deze interessante training samengesteld, wat reeds tientallen malen een uitverkochte workshop was in Namasté Café maar ook daarbuiten.

Je kunt elk moment starten!

Derde Oog/Pijnappelklier activeren

In deze online videotraining met uitgebreid leerboek leer ik je eenvoudige doch unieke technieken om je derde oog te openen/je pijnappelklier te activeren. Veel van deze technieken heb ik in India  geleerd van een baba die ik tijdens mijn reis ben tegengekomen.
Het ideale van deze training is dat je dit zo vaak als je wilt kunt beoefenen vanuit je eigen huiskamer.

Wat heb je nodig?
Een spiegel, een kaars, een kaarsenstandaard en verder de instructievideo en bijbehorende documentatie.

 

 

Opbouw van het programma:

Derde Oog oefeningen

Klank oefeningen

Meditaties

Prijzen

Online Training “Derde Oog/Pijnappelklier activeren”

47,- 

INCL. BTW 

Online video’s,  Werkboek

Deze training omvat:
1 video met
30 minuten on-demand video
Een prachtig geillustreerd uitgebreid werkboek
Levenslange toegang
Toegang op mobiele apparaten en tv

Wie ben ik?

Als kind al merkte ik dat mijn derde oog open stond. Ik zag wel eens aura’s en kleuren rondom mensen. Als kind als deed ik vaak de spiegelmeditatie, al had ik toen nog geen idee dat het die naam had. Ik deed het spontaan. Ook had ik multidimensionale ervaringen middels uittredingen en lucide dromen. Mijn energie is altijd hoog geweest. Ik werd een reiziger in hart en nieren. Ik reis veel in India. India is een land waar je altijd magische mensen ontmoet als je er open voor staat. In 2016 ontmoette ik een ‘baba’ die me meenam de bergen in om te mediteren en om me diverse technieken te leren. Ik heb ze eerst eigen gemaakt voordat ik deze workshop ontwikkelde.

Ik hoop dat je er veel plezier aan mag beleven!

Ira

Meest gestelde vragen

Voor wie is deze training bedoeld?

Voor hen die zich spiritueel willen ontwikkelen.

Hoelang duurt deze training?

Zolang als jij nodig hebt. Je kunt het gebruiken voor de rest van je leven.

Is dit een online training?

Ja, de training is online. 

Wanneer start dit traject?

Je krijgt na betaling meteen toegang.

Kan ik ook in termijnen betalen?

Nee, voor deze training is de betaling in één keer.

Don’t leave your third eye blind…

Lees HIER de ALGEMENE VOORWAARDEN

Namasté Café

Prins Hendrikplein 18 | 2518 JC Den Haag | 070-3698766 | info@namastecafe.nl