Selecteer een pagina

Losse online workshops en lezingen

Ik geef regelmatig online workshops en lezingen die je hier nog na kunt bestellen. De waarde en informatie blijft sowieso van kracht. De online lezingen en workshops zijn ‘live’ opgenomen.

Wat heb ik te bieden?

Met een schatkist vol aan ervaring en kennis op bewustzijns, spiritueel, paranormaal en metafysisch gebied heb ik je veel te bieden als het gaat om workshops of lezingen. Het fijne is dat je informatie op je gemakje kunt laten indalen en tot je kunt nemen, want de workshop blijft online een jaar beschikbaar!

Je kunt elk moment starten!

De verkrijgbare workshops:

Akasha Kronieken

De mysterieuze Akasha Kronieken, het archief van de ziel.
In deze online workshop krijg je eerst veel uitleg over de Akasha Kronieken, waarna we ons met de Kronieken gaan verbinden.  Je leert alle manieren hoe informatie uit de Kronieken tot jou kan komen. Je leert je eigen Kronieken te herschrijven. Je leert met de Kronieken te werken.
Zo kun je de hoogst mogelijke wijsheid voor jezelf verkrijgen.

Je bent nooit alleen

Je bent nooit alleen. Zelfs als je denkt dat je alleen bent, dan nog ben je nooit alleen! Er zijn één of meerdere gidsen met je meegekomen naar dit leven en zij hebben de opdracht om voor jou te zorgen. Je kunt ze niet zien omdat zij in een hogere vibratie zijn dan jij. Ze willen jou graag helpen, maar zij kunnen jou niet helpen als je er niet om vraagt.
In deze bemoedigende workshop, in deze donkere tijden, leer ik je hoe je af kunt stemmen op jouw gidsen, zodat je deze tijd op aarde in vertrouwen doorloopt en niet in angst.

Spiegel Workshop

Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met het principe dat jij je eigen universum crëert en dat de wereld om je heen een holografische spiegel is en met name je relaties. Je leert dat aspecten van jezelf verborgen patronen vasthouden in je onderbewustzijn waardoor je in hetzelfde cirkeltje rond blijft draaien. Je leert welk gedrag van een ander vertelt over welk deel van jou. Ik vertel je wat je niet ziet over jezelf, waardoor je vast blijft zitten. Het zal als een openbaring voor je zijn om deze inzichten te krijgen, want eindelijk zul je inzien dat je geen slachtoffer bent van deze situaties maar dat je alle controle in handen hebt.

Meesterschap over jouzelf (in balans op spiritueel, mentaal, emotioneel en fysiek vlak) is ook eenvoudig, als je weet hoe je navigeert door het leven met de Universele Wetten waarmee alles valt of staat.

Niemand heeft je dit geleerd op school. Maar je kunt eigenlijk niet zonder deze kennis.De meeste mensen kennen enkel en alleen de Wet van Aantrekkingskracht en hebben al moeite om deze bewust toe te passen. Maar wist je dat er nog 11 andere Universele Wetten zijn?

Als je jezelf deze wetten eigen maakt, kom je in balans en als je in balans bent, dan navigeer je makkelijk door het leven. In flow.
In harmonie met jezelf en de wereld.

 

Hoe kan het dat de meeste mensen onderuit gaan bij obstakels en dat sommige mensen keer op keer obstakels overwinnen?
Hun geheim is dat zij weten gebruik te maken van Reality surfing en hun tijdlijn weten te veranderen.
Ik heb me altijd verdiept en mezelf onderwezen in de mysteriëen van het leven en ik ben altijd op zoek naar de waarheid.
Als waarheidszoeker dien je minimaal één keer in je leven alles wat je ooit geleerd hebt, in twijfel te trekken om tot een diepere waarheid te komen.
Zo kwam ik ook terecht in de wereld van Quantum Jumping, Reality Transurfing en het managen van tijdlijnen.
In deze superinteressante ‘advanced’ workshop deel ik mijn kennis met jou.

 

Workshop Akasha Kronieken

 29,- 

INCL. BTW 

Online workshop 100 min., hand-out, audio meditatie en 1 jaar toegang!

Workshop 'Je bent nooit alleen'

 15,- 

INCL. BTW 

Online workshop 75 min., 1 jaar toegang

Spiegel Workshop

 15,00

INCL. BTW 

Online workshop 75 min., 1 jaar toegang

Zelfmeesterschap & Universele Wetten

 20,00

INCL. BTW 

Online workshop 75 min., 1 jaar toegang

Timeline Management

25,00

INCL. BTW 

Online workshop 90 min., 1 jaar toegang

Wie ben ik?

Ik ben Ira. Eigenaresse van Namasté Café in Den Haag.
Ik reis graag en zwem af en toe in de heilige rivier de Ganges:-)
Ik heb een schatkist aan mystieke en paranormale ervaringen. Ik ontwikkel mezelf non-stop op Bewustwordings- en spiritueel vlak. Ik kom vrijwel nooit bij de huisarts, mijn dossier in de afgelopen jaren is leeg. Ik hou mezelf gezond door voeding, Tibetaanse oefeningen, mindset en healing. Ik draag graag al mijn kennis over. Hier ben ik mijn hele leven op voorbereid. Met een workshop, lezing of training van mij heb je altijd iets waardevols in je handen.

Lees HIER de ALGEMENE VOORWAARDEN

Namasté Café

Prins Hendrikplein 18 | 2518 JC Den Haag | 070-3698766 | info@namastecafe.nl