Selecteer een pagina

Kies jouw meditatie:

De eerste magische meditatie activatie uit deze serie is Liefdes Manifestatie. Je hebt veel meer krachten dan je zelf beseft of dan je ooit benut hebt. Ook jij kunt de liefde van je leven aantrekken. In deze meditatie krijg je hiervoor instructies van de Godin van de Liefde op een magisch paradijselijk eiland. Doe deze helende en activerende meditatie voor tenminste 21 dagen met oordopjes of koptelefoon op, zodat jouw beide hersenhelften de boodschap goed opnemen en jouw onderbewustzijn opnieuw geprogrammeerd wordt. Na 21 dagen zullen al jouw cellen én jouw onderbewustzijn gevuld zijn met een gevoel van vrede, zelfliefde en manifestatiekracht.
Deze meditatie is als een healing sessie en brengt je in de juiste vibratie en kracht.
Deze helende Liefdes Manifestatie Activatie is nu verkrijgbaar voor de introductieprijs van

25 euro (de eigenlijke waarde is 49 euro, lengte 36 minuten).

Om deze speciaal gecreërde helende Meditatie Activaties uit te proberen heb ik besloten een tweetal gratis aan jou weg te geven. Je mag ze alletwee beluisteren, zo vaak als je wilt. Doe dit ook met koptelefoon op of oortjes in en voor een minimale periode van 21 dagen. Dit is de Vijfde Dimensie Frequentie Activatie. Deze werkt zeer helend en brengt je in een hogere vibratie. Je mag onderdompelen in de energie van kristallen in het kristallen paleis.

‘Alle shifts zijn bij mij begonnen na jouw Vijfde Dimensie Meditatie. Die heb ik echt 21 dagen gedaan en daarna heb ik mij verbonden met hogere frequenties. Dat heeft zoveel geopend voor mij. Soms vertel ik dit ook aan anderen. Omdat ik denk dat ze er iets aan kunnen hebben.’

Deze meditatie activatie heeft een eigenlijke waarde van 29 euro. Jij ontvangt ‘m gratis.

 Alles begint met zelfliefde. Maar toch zijn er nog zo weinig mensen die oprecht kunnen zeggen: ‘ik hou van mezelf’. We vinden onszelf vaak niet goed genoeg. Met de komst van een hogere energie/frequentie op aarde, worden we teruggebracht naar onvoorwaardelijke eigenliefde. Laat deze Activatie jou daar een handje bij helpen. Want met genoeg zelfliefde krijg je automatisch meer zelfvertrouwen. Vanuit zelfliefde maak je betere keuzes voor jezelf. Als jij je eigen energieveld op kunt vullen met liefde, dan ga je liefde uitstralen en trek je liefde aan. De liefde kun je nooit alleen maar bij iemand anders halen als je het niet eerst aan jezelf kunt geven. Deze meditatie activatie activeert dat deel in je bewustzijn dat nodig is om nieuwe overtuigingen aan te nemen. Als je het vaker doet, wordt het steeds makkelijker en heb je het meeste profijt ervan.

Deze meditatie activatie heeft een eigenlijke waarde van 49 euro. Jij ontvangt ‘m gratis.

 

Ja, dat wil ik!

Ja, dat wil ik!

Ja, dat wil ik!

De Merkaba Activatie is een zeer oude, korte activatie, om je energieveld op te schonen en je frequentie te verhogen.
De Merkaba bestaat uit twee driehoekige piramides welke in elkaar schuiven zodat er een zespuntige ster ontstaat.
Dit is mijn kerstkadootje aan jou, ter voorbereiding op de hogere Vijfde Dimensie. Het is nu van belang om in een hogere vibratie te blijven en je niet mee te laten zuigen in de negativiteit van alle gebeurtenissen. Daarbij kan de Merkaba Activatie je helpen, wel dagelijks doen voorlopig. Voor deze activatie geldt: if you don’t use it, you’ll loose it.

Aarden op de Nieuwe Aarde is een lekker lange meditatie/visualisatie om het leven op de Nieuwe Aarde vast voor te stellen en je erop af te stemmen.

De grootste val voor lichtwerkers/lichtwezens en lichtkrijgers is om teveel verstrikt te raken in de negativiteit van de huidige aardse gebeurtenissen.
Om de Nieuwe Aarde te manifesteren dienen we onze aandacht af te halen van de 3D Aardse gebeurtenissen, zonder dat we dit ontkennen of een struisvogel zijn. We erkennen de aanwezigheid van het duister, zonder erin te blijven hangen.
Aarden op de Nieuwe Aarde is mijn kadootje aan jou, omdat ik op 14 augustus 2021 een halve eeuw heb bereikt!
Je kunt deze meditatie doen voor het slapen gaan om zo met een positieve fijne vibe in slaap te vallen.

Ja, dat wil ik!

Ja, dat wil ik!