Selecteer een pagina

Online training Shirodhara

Deze training is voor jou als:

N

je één van de meest effectieve behandelingen wilt geven bij hoofdpijn, stress, onrust en slapeloosheid

N

je een behandeling wilt leren die nog niet heel veel gegeven wordt in Nederland/België.

N

een prachtige aanvulling op je Ayurveda of Ayurvedische massagepraktijk.

Maar je denkt.. hoe leer ik dat dan..?

q

Ik leg je alles uit in deze video cursus.

q

Alles wat je moet weten…

q

Hoe je je voorbereidt op een behandeling.

q

En alles over timing..

Zou jij ook graag deze bijzondere Ayurvedische behandeling willen leren?

Wat heb ik te bieden?

Ik heb vele jaren ervaring met Ayurvedische massages, zoals Abhyanga en Indiase hoofdmassage.In 2016 ben ik naar India afgereisd, speciaal om de Shirodhara te leren. Het is zo’n mooie en bijzondere behandeling en het wordt nog maar zo weinig gegeven terwijl het zo doeltreffend is bij onrust en stress, hoofdpijn en slapeloze nachten. Ik leer het jou graag!

Je kunt elk moment starten!

Shirodhara

Wat ga ik je leren?
Ik leer je op een eenvoudige manier hoe je de shirodhara kunt geven.
Hoe je de shirodhara voorbereidt.
Timing, want dat is het allerbelangrijkste.
Hoe je de shirodhara afstemt op de verschillende constituties.

Opbouw van het programma:

Online training

Shirodhara cursus

Begeleidende hand-out

Shirodhara hand-out

Pakketten & Prijzen

Training “Shirodhara”

 87,- 

vrij van BTW

Online video,  Werkboek en Digitaal Certificaat

Deze training omvat:
1 video met
bijna 18 minuten online training.
Een hand-out.
Toegang op mobiele apparaten en tv

Ayurveda pakket

125,- 

vrij van BTW

Online video,  Werkboek en Digitaal Certificaat

Deze training omvat:
de online cursus Indiase hoofdmassage zittend en liggend
de online cursus Kosmische hoofdmassage
de online cursus Shirodhara

Wie ben ik?

Als jong meisje opgegroeid in een Indisch gezin, werd massage mij al met de paplepel ingegoten. Later masseerde ik vaak de stijve schouders en pijnlijke nekken van mijn collega’s. Ik hoorde zo vaak: daar moet je echt iets mee doen! Mijn magere salarisje in het toerisme, bracht me op een idee: om naast mijn baan te gaan masseren op beurzen voor een extraatje. Vanuit daar ontstond mijn praktijk aan huis. Vanuit daar ontstonden cursussen. Vanuit daar breidde mijn praktijk zich uit en enkele jaren later opende ik Namasté Café. In 2016 reisde ik af naar India om er de Shirodhara te leren. Inmiddels heb ik vele jaren ervaring in het geven van deze mooie behandeling.

Meest gestelde vragen

Voor wie is dit traject bedoeld?

Voor hen die de regie over hun leven in eigen hand willen nemen.

Hoelang duurt dit traject?

Zolang als jij nodig hebt. Je kunt het gebruiken voor de rest van je leven.

Is dit een online training?

Ja, de training is online. Je kunt ook kiezen voor het ’traject’ en dan heb je nog twee Skype sessies erbij om in de manifesteer modus te blijven.

Wanneer start dit traject?

Je krijgt na betaling meteen toegang.

Kan ik ook in termijnen betalen?

Nee, voor deze training is de betaling in één keer.

The most amazing Ayurvedic therapy…

Lees HIER de ALGEMENE VOORWAARDEN

Namasté Café

Prins Hendrikplein 18 | 2518 JC Den Haag | 070-3698766 | info@namastecafe.nl