Selecteer een pagina

Ontwaken

 Je merkt dat de tijd steeds sneller gaat. Je bewustzijn beweegt zich voort  naar een hogere trilling.
Het is tijd om je te herinneren wie je werkelijk bent. Het is tijd om je krachten opnieuw te ontdekken.
Het is tijd om die krachten te gaan ontwikkelen. Het is tijd om te weten dat je ‘superpowers’ hebt.

 

Je denkt wel eens over het volgende:

N

Je bent je bewust van je spiritualiteit en je wil dit graag verder ontwikkelen.

N

Je wil leren je intuïtie verder te ontwikkelen.

N

Je wilt weten hoe je je leven manifesteert en herinneren wie je werkelijk bent.

N

Je wilt weten hoe jij je nooit meer hoeft te laten leiden door omstandigheden.

N

Je wilt meer begrijpen over je afkomst als ziel en jouw doel op deze aarde.

N

Je wilt het leven beter begrijpen.

Ontwikkelen…

q

Hoe kan ik mijn spiritualiteit in dit leven benutten?

q

Hoe voel ik mij altijd veilig, wetende wie ik werkelijk ben?

q

Hoe kan ik mijn zielsmissie volgen?

q

Hoe kan ik mijzelf en een ander spiritueel helpen?

q

Hoe leef ik voor altijd in vertrouwen?

Zet je ‘superpowers’ in… 

Werk samen met de scheppende kracht.
Leer de ‘magical mindset’.
Krijg meer inzicht in dit universum.
Leer je trilling hoog te houden.
Ruim je blokkades op.

Wat heb ik te bieden?

Als kind uit een Indisch gezin is spiritualiteit mij met de paplepel ingegoten. Als kind al had ik tal van mystieke ervaringen en voorspellende dromen. Heel mijn leven ben ik voorbereid op het werk wat ik nu doe, in dienst van God/De Bronenergie. Ik ben geen kerkganger, maar heb  een aantal keren in mijn leven de Goddelijke kracht mogen ervaren. Ik weet daarom dat ik nooit meer bang hoef te zijn, wat er ook gebeurt. Ik ben altijd veilig en soms word ik een andere richting op geduwd. Dat zie ik dat niet op voorhand, maar achteraf wel. Ik verspreid daarom deze kennis, zodat anderen ook spiritueel kunnen groeien, hun krachten in gaan zetten en de waarheid leren te kennen over hun afkomst, dit universum en het leven.
Voor ik Namasté Café had,  had ik mijn praktijk aan huis. Inmiddels, na zes jaar, ben ik niet meer weg te denken uit Den Haag. Zovelen weten mij inmiddels te vinden voor mijn wijsheid en mijn kennis.  Het helpt hen en geeft hen houvast. Ik blijf dit werk doen totdat ik geroepen wordt voor iets anders, al kan ik me dat nu niet voorstellen. Soms lijkt het wel of ik meerdere levens in dit leven heb geleid. Steeds op zoek naar een hogere waarheid. In deze training breng ik veel van mijn waardevolle kennis op je over. Het gaat je voor het leven verrijken.

Je kunt elk moment starten!

Spiritueel Ontwaken en Ontwikkelen

Wat weet je na deze training?
Je weet alles over de werking van je bewustzijn en je onderbewustzijn. 
Alles over emoties en hun frequentie. Je frequentie is de kwaliteit van je energie. Je frequentie bepaalt waar je na dit leven terecht komt in de zielenwereld. In deze training leer je je frequentie te verhogen en hoog te houden.
De belangrijkste sleutels die nodig zijn om een goed leven voor jezelf te manifesteren. Je leert alles over parallelle realiteiten.
Je gaat energie leren voelen en energie leren zien.
Je leert je eigen intuïtie te ontwikkelen door in te voelen op de Akasha Kronieken, voor jezelf en voor de ander.

Wat is het jouw waard om daar te zijn waar je graag wilt zijn? Leert van iemand die het pad al bewandeld heeft, zodat je sneller kunt ontwikkelen en klaar bent voor ‘The Age of Aquarius’, een nieuw tijdperk, een nieuwe aarde.

Opbouw van het programma:

Module 1

Bewustzijn en Onderbewustzijn.

Module 2

Trillingen, dimensies en frequenties.

Module 3

Hoe manifesteer je moeiteloos?

Module 4

Hoe zit het met Parallelle Realiteiten?

Module 5

De Akasha Kronieken voor jezelf lezen.

Module 6

De Akasha Kronieken voor een ander lezen.

Pakketten & Prijzen

Training “Spiritueel Ontwaken en Ontwikkelen”

 247,- 

INCL. BTW 

Online video’s,  Werkboek. Skype Power-sessie

Deze training omvat:
6 video’s met in totaal
360 minuten on-demand video
6 leerboeken, een meditatie, een hulpboek
Een waardevolle één op één Power Sessie via Skype (60 minuten)
Levenslange toegang
Toegang op mobiele apparaten en tv

Wie ben ik?

Als jonge vrouw, had ik al vele mystieke ervaringen en een droom… Ik wilde graag een spiritueel café beginnen. Ooit… Ik begon met een praktijk aan huis in massage, chakra healing, handlezen, tweelingziel-consulten en workshops. Ik heb me als ‘die hard’ student ontwikkeld in Universele wetten, regressietherapie, heb de diepere betekenis van de Bijbel bestudeerd, verdiept in bijna-dood ervaringen en ga zo maar door.

Ik startte mijn spirituele café acht jaar geleden en was lange tijd niet meer weg te denken uit het Haagse. Inmiddels ben ik naar Bosnië geëmigreerd om hier een B&B te starten en prive en groepsretraites te geven. Mensen komen naar mij voor mijn wijsheid.
Dat geeft ze houvast en healing van hun ziel.

Ira

Meest gestelde vragen

Voor wie is dit traject bedoeld?

Voor hen die de regie over hun leven in eigen hand willen nemen.

Hoelang duurt dit traject?

Zolang als jij nodig hebt. Je kunt het gebruiken voor de rest van je leven.

Is dit een online training?

Ja, de training is online. Je kunt ook kiezen voor het ’traject’ en dan heb je nog twee Skype sessies erbij om in de manifesteer modus te blijven.

Wanneer start dit traject?

Je krijgt na betaling meteen toegang.

Kan ik ook in termijnen betalen?

Nee, voor deze training is de betaling in één keer.

Learn to speak the language of the Universe…

Lees HIER de ALGEMENE VOORWAARDEN

Namasté Café

Prins Hendrikplein 18 | 2518 JC Den Haag | 070-3698766 | info@namastecafe.nl